Η Ιβάνκα Τραμπ οργίστηκε γιατί έγινε έργο τέχνης που μαζεύει ψίχουλα

Η Ιβάνκα Τραμπ οργίστηκε γιατί έγινε έργο τέχνης που μαζεύει ψίχουλα

Σε έκθεση στην Ουάσινγκτον - Το σκεπτικό της δημιουργού

ivanka-n3
Την έντονη αντίδραση της κόρης της Ιβάνκα Τραμπ προκάλεσε το «έργο τέχνης» στο οποίο παρουσιάζεται με μια ηλεκτρική σκούπα να μαζεύει τα ψίχουλα των επισκεπτών της έκθεσης στο οποίο εκτίθεται.

Το «έργο τέχνης» είναι μια σωσίας της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ η οποία σε έκθεση στην Ουάσινγκτον καθαρίζει ένα χαλί προκαλώντας τους επισκέπτες να της πετάξουν ψίχουλα προκειμένου εκείνη να τα ρουφήξει.

Την ιδέα του έργου με τίτλο «Ivaka Vacuuming» είχε η Τζένιφερ Ραμπλ. Σύμφωνα με την ίδια η βασική ιδεά είναι «οι επισκέπτες να πετάνε ψίχουλα με την Ιβάνκα να τα μαζεύει με στιλ χωρίς ποτέ να χάνει το χαμόγελό της».

ivanka-n2
ivanka-n1


Η κόρη του Τραμπ περιγράφεται ως μια φιγούρα η δημόσια εικόνα της οποίας ενσωματώνει ένα σχεδόν κωμικό εύρος γυναικείων ρόλων - κόρη, σύζυγος, μητέρα, αδερφή, μοντέλο, εργαζόμενη γυναίκα, ξανθιά».

Η Ιβάνκα Τραμπ, ωστόσο, δεν υποδέχθηκε ευχάριστα το έργο αυτό γράφοντας στο Twitter ότι «οι γυναίκες μπορούν να διαλέξουν είτε να γκρεμίσουν η μια την άλλη είτε να στηρίξουν η μια την άλλη. Εγώ επιλέγω το δεύτερο».

Από την πλευρά της η δημιουργός του έργου το υπερασπίστηκε δηλώνοντας «μας ευχαριστεί να πετάμε ψίχουλα στην Ιβάνκα. Αυτή είναι η αλήθεια στο κέντρο του έργου αυτού. Είναι αστείο, είναι ευχάριστο, μας κάνει να νιώθουμε πιο δυνατοί και θέλουμε να το κάνουμε περισσότερο. Επίσης γνωρίζουμε ότι θα συνεχίζει να βάζει σκούπα οπότε το αν θα το κάνουμε ή όχι δεν είναι δικό μας λάθος, έτσι;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης