Η επίσημη φωτογράφιση μετά τη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις

Η επίσημη φωτογράφιση μετά τη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις

Το παλάτι του Κέσινγκτον ανέβασε στα social media τις επίσημες φωτογραφίες από την τελετή

Vaftisi_Campridge
Μόλις λίγες μέρες μετά τη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του St James –απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ- το παλάτι του Κέσινγκτον ανέβασε στα social media επίσημες φωτογραφίες από την τελετή με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να λάμπουν από χαρά!

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις, όπως τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του φόρεσε μια ρέπλικα του βαπτιστικού φορέματος που φτιάχτηκε το 1841 για τη μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Βικτόρια. Η δούκισσα του Κέμπριτζ έλαμψε με φόρεμα Μακ Κουίν και καπέλο σαν στέκα, με λουλούδια της Τζέιν Τέιλορ. Ενώ, τις εντυπώσεις έκλεψαν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Όλη η οικογένεια μάλιστα, μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια της πόζαρε επίσημα στο Morning Room στο Clarence House μετά τη βάφτιση του μικρού Λούις και πόζαραν για τις καθιερωμένες επίσημες φωτογραφίες.

The Duchess of Cambridge and Prince Louis in the garden at Clarence House, following Prince Louis's christening. 📷 by Matt Holyoak.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis, following Prince Louis's christening. 📷 by Matt Holyoak at Clarence House.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης