Ο Γολγοθάς του Δάκη με την υγεία του- Εσπευσμένα στο χειρουργείο

Ο Γολγοθάς του Δάκη με την υγεία του- Εσπευσμένα στο χειρουργείο

«Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι», αναφέρει φίλος του τραγουδιστή 

maxresdefault
Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Δάκης αυτές τις άγιες ημέρες, καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ένα χειρουργείο ήρθε να προστεθεί στα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από το 2010.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο τζέντλεμαν του ελληνικού τραγουδιού, όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, πριν από περίπου δέκα μέρες ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Όπως και έγινε… Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο έντερο και πλέον αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα κάποιων περαιτέρω εξετάσεων.



Αυτό, όμως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο 74χρονος τραγουδιστής. Από το 2010 και μετά, τα χτυπήματα που δέχεται διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.


«Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως και να το κάνουμε, είναι “Γολγοθάς” να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία», λέει στην Espresso άτομο από το στενό περιβάλλον του και προσθέτει: «Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται κι ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης