Ο Στέλιος Διονυσίου χτύπησε τροχονόμο και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα

Ο Στέλιος Διονυσίου χτύπησε τροχονόμο και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα

Προσπάθησε να περάσει την κορδέλα της αστυνομίας με το αυτοκίνητό του στη Βασ. Σοφίας - Μετά από διαπληκτισμό με αστυνομικούς χτύπησε με τον καθρέφτη τον έναν - Αύριο στην Ευελπίδων με την αυτόφωρη διαδικασία - Κατέθεσε μήνυση ο αστυνομικός

Ο Στέλιος Διονυσίου χτύπησε τροχονόμο και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα
Στην Ευελπίδων με τη διαδικασία του αυτοφώρου αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη ο Στέλιος Διονυσίου, μετά το «θερμό» επεισόδιο με αστυνομικό το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο τραγουδιστής βαρύνεται με τις κατηγορίες της απείθειας, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης ενάντια στα όργανα της τάξης. Παράλληλα, o αστυνομικός έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του Στέλιου Διονυσίου.


Κλείσιμο
Το χρονικό του επεισοδίου

Η ώρα ήταν 16.40 και ενώ η Βασιλίσσης Σοφίας ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για τις επισκέψεις τόσο του Ισραηλινού προέδρου, όσο και του Μάθιου Νίμιτς, ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει την κορδέλα της αστυνομίας με το αυτοκίνητό του. 

Ο Στέλιος Διονυσίου παραβίασε την κορδέλα καθώς δεν αισθανόταν καλά λόγο δύσπνοιας και έπρεπε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο, στο σημείο αυτό, παραβίασε την απαγορευτική κορδέλα και ήρθε σε διαπληκτισμό μαζί τους όπου σύμφωνα με τους αστυνομικούς δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους και τραυμάτισε έναν τροχονόμο στο χέρι χτυπώντας τον με το αυτοκίνητο του ελαφρά στο χέρι.

Τότε ο τραγουδιστής χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου έναν από τους αστυνομικούς. Μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του τροχονόμου, ο Στέλιος Διονυσίου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Στο πλευρό του Στέλιου Διονυσίου έσπευσε και ο αδερφός του Άγγελος ο οποίος χωρίς να γίνει αντιληπτός πέρασε την πόρτα του ΑΤ Αμπελόκηπων προκειμένου να δει τον αδερφό του.



Στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων έφτασε και ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος ώστε να έρθει σε επαφή με τον πελάτη του και να μιλήσει μαζί του για να καταλάβει τι έχει συμβεί.



Μαντούβαλος: Θράσος και αναισθησία αν κάνει μήνυση ο Διονυσίου

Δηλώσεις έκανε πριν από λίγο ο συνήγορος του αστυνομικού της τροχαίας κ. Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως είναι αδιανόητο οποιοσδήποτε έλληνας πολίτης να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο ενώ ο εντολέας του ζήτησε την κατά νόμων τιμωρία του. 

«Είναι αδιανόητο οποιοδήποτε έλληνας πολίτης, επώνυμος ή ανώνυμος, κρυμμένος μάλιστα πίσω από την επωνυμία του δήθεν, να αυτοδικεί, να υβρίζει και να τραυματίζει αστυνομικό κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.  Εδώ είχαμε ένα τέτοιο φαινόμενο και ίδιο με αυτό που θρηνήσαμε θύμα πριν από λίγο καιρό στην Κηφισιά την τροχονόμο που έκανε το καθήκον της και πήγε ο άλλος και την σκότωσε, πέφτοντας πάνω της με το αυτοκίνητο. Το περιστατικό το σημερινό παραλίγο να εκθέσει και την χώρα μας διεθνώς γιατί ήταν και η πομπή του προέδρου του Ισραήλ, και φανταστείτε ένα δευτερόλεπτο να είχε γίνει αυτό το πράγμα. Δεύτερον ξεκίνησε το αυτοκίνητο, έκοψε την κορδέλα και χτύπησε τον αστυνομικό τραυματίζοντας τον. Αυτό είναι αδιανόητο και δεν μπορεί κανένας να αυτοδικεί και αυτή η ιστορία της αυθαιρεσίας και της διαπομπεύσεως της αστυνομίας και της μη ακολουθίας των νόμων πρέπει να σταματήσει. Σήμερα ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του τον μήνυσε και ζήτησε την κατά νόμων τιμωρία του  και τελείωσε. Το θεωρώ αδιανόητο και πλέον θα αλλάξουν τα δεδομένα εάν ο κ. Διονυσίου φτάσει σε τέτοιο σημείο θρασύτητας και αναισθησίας και κάνει μήνυση στον αστυνομικό, εκεί πλέον το συμπαθής τραγουδιστής, η λέξη συμπαθής θα εκλείψει». Πέτρος Μαντούβαλος συνήγορος του αστυνομικού της Τροχαίας. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης