Σκάνδαλο στα καλλιστεία: Χαρακτήριζαν τις Μις Αμερική «μ...ά» και εύχονταν το θάνατό τους!

Σκάνδαλο στα καλλιστεία: Χαρακτήριζαν τις Μις Αμερική «μ...ά» και εύχονταν το θάνατό τους!

Σοκ από τα email που είδαν το φως της δημοσιότητας - Με αχαρακτήριστες εκφράσεις μιλούσαν μεταξύ τους οι υπεύθυνοι αναφερόμενοι στα κορίτσια που διαγωνίζονταν αλλά και σε νικήτριες περασμένων χρόνων

Σκάνδαλο στα καλλιστεία: Χαρακτήριζαν τις Μις Αμερική «μ...ά» και εύχονταν το θάνατό τους!
Στον απόηχο του σκανδάλου Γουάινσταϊν, για το οποίο ακόμα και σήμερα νέες αποκαλύψεις προκαλούν κύματα αντιδράσεων στο Χόλιγουντ, ακόμα ένα σκάνδαλο συνταράσσει τον κόσμο του θεάματος στις ΗΠΑ. Αυτή την φορά είναι ο χώρος των αμερικανικών καλλιστείων, ένας θεσμός που στις ΗΠΑ είναι πολύ ισχυρός με δόξα, φήμη και πολλά χρήματα να διακινούνται γύρω από αυτόν.

Το σκάνδαλο αποκάλυψε η ιστοσελίδα Huffington Post, που δημοσίευσε αυτούσια emails που αντάλλασσαν μεταξύ τους ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού που διοργανώνει τα καλλιστεία και υψηλόβαθμοι συνεργάτες του. Σε ένα από αυτά, ζητείται από τον διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού «Miss America» Sam Haskel να μην αποκαλεί πλέον τις πρώην Μις Αμερική «Για πάντα Μις Αμερική», αλλά «πρώην Μις Αμερική». Η απάντησή του και η «πλακίτσα» με τον συνάδελφο είναι σοκαριστική: «Έχω ήδη αλλάξει το "για πάντα" με το "μ...ά", σας κάνει αυτό;».

Κλείσιμο


Η ανταπάντηση που δέχεται αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά πως προφανώς πρόκειται για χαρακτηρισμούς που μεταξύ τους χρησιμοποιούν ευρέως: «Τέλειο, χαχαχαχα»...

Σε δεύτερη σειρά email που αποκαλύπτεται και στην οποία επίσης συμμετέχει ο διευθύνων σύμβουλος, συνομιλεί με συνάδελφό του «θάβοντας» την Μις Αμερική 2013 Mallory Hagan: «Είμαστε οι μόνοι που δεν την έχουμε πηδ...;», ρωτάει μεταξύ άλλων ο συνεργάτης και ο Haskel απαντά: «Όπως φαίνεται, ναι είμαστε οι μόνοι»!



Σε άλλα email που επίσης συνομιλούν υψηλόβαθμα στελέχη σχετικά με την πρόσκληση πρώην εστεμμένων σε μια σειρά εκδηλώσεων, ένας από αυτούς γράφει: «Μακάρι να είχαν πεθάνει όλες τους»! 

Ως αποτέλεσμα της αποκάλυψης του σκανδάλου, ο Sam Haskel, ο πρόεδρος του Οργανισμού Josh Randle και η γενική διευθύντρια Lynn Weidner, οδηγήθηκαν σε παραίτηση, με τους καλά γνωρίζοντες τα περί αμερικανικών καλλιστείων να εμφανίζονται βέβαιοι πως αυτή είναι μόνο η άκρη του νήματος και πως σύντομα νέες «βόμβες» θα έρθουν στο φως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης