Σκέψεις για εμφύτευση τεχνητής καρδιάς στο νικητή της Eurovision, Σαλβαντόρ Σομπράλ

Σκέψεις για εμφύτευση τεχνητής καρδιάς στο νικητή της Eurovision, Σαλβαντόρ Σομπράλ

Ο πρόεδρος της καρδιολογικής εταιρείας της Πορτογαλίας υποστήριξε ότι αν δεν βρεθεί σύντομα το μόσχευμα για τον Σαλβαντόρ τότε η εμφύτευση τεχνητής καρδιάς θα είναι η μόνη λύση

Σκέψεις για εμφύτευση τεχνητής καρδιάς στο νικητή της Eurovision, Σαλβαντόρ Σομπράλ
Ενώ η κατάσταση της υγείας του Σαλβαντόρ Σομπράλ φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί αφού σύμφωνα με τα τοπικά μέσα δεν βρίσκεται πλέον στην εντατική μονάδα, ο χρόνος όμως πιέζει ασφυκτικά αφού μέχρι στιγμής τουλάχιστον, συμβατό μόσχευμα δεν έχει βρεθεί, παρά το γεγονός ότι είναι πρώτος στη λίστα αναμονής.

Για το θέμα μίλησε και ο πρόεδρος της καρδιολογικής εταιρείας της Πορτογαλίας Manuel Carrageta, ο οποίος υποστήριξε ότι αν δεν βρεθεί σύντομα το μόσχευμα για τον Σαλβαντόρ τότε η εμφύτευση τεχνητής καρδιάς θα είναι η μόνη λύση.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ και όσο ο νικητής του διαγωνισμού της Eurovision 2017 βρίσκεται στο νοσοκομείο, τα μηνύματα συμπαράστασης που φθάνουν από όλο τον κόσμο, αποδεικνύουν ότι ο Σαλβαντόρ ναι μεν δίνει μία πολύ σκληρή μάχη για τη ζωή του, αλλά δεν είναι μόνος του σε αυτή τη δοκιμασία. Η αδερφή του Λουίζα σε κάθε εμφάνιση της ζητά από όλους να προσεύχονται για τον αδερφό της, ώστε σύντομα να είναι και πάλι κοντά τους.

Πηγή: infegreece.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης