Survivor: Λύγισαν και οι «δυνατοί» όταν είδαν τις οικογένειές τους

Survivor: Λύγισαν και οι «δυνατοί» όταν είδαν τις οικογένειές τους

Ξέσπασαν Αγγελόπουλος, Χούτος, Χανταμπάκης, Σπαλιάρας όταν είδαν μηνύματα από τις οικογένειές τους

Survivor: Λύγισαν και οι «δυνατοί» όταν είδαν τις οικογένειές τους
Με το έπαθλο της επικοινωνίας, που είχαν κερδίσει στο προηγούμενοι επεισόδιο οι Διάσημοι, ξεκίνησε η χθεσινή εκπομπή του ριάλιτι, που συνεχίστηκε με το τροχαίο ατύχημα των Μαχητών.

Αρχικά είδαμε τον Γιάννη Σπαλιάρα να παίρνει μηνύματα από τον αδερφό και την μητέρα του και να τα διαβάζει στους συμπαίκτες του πολύ συγκινημένος. Την σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με μηνύματα επίσης από τον αδερφό και την μητέρα του, αλλά και την γλυκιά του ανιψιά. Επίσης, ο δυνατός παίκτης των Διάσημων δεν άντεξε την συναισθηματική φόρτιση και ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης. 


Κλείσιμο

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης είδε τον μικρό του γιο, καθώς ο παίκτης δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε αναφιλητά, φιλώντας και αγκαλιάζοντας την οθόνη που είχε μπροστά του. Τα μηνύματα από τον αδερφό του, τον πατέρα του με αγκαλιά το μικρό και τέλος από την γυναίκα του με τα δυο τους παιδιά στην αγκαλιά ήταν ενθαρρυντικά για την πορεία του στο παιχνίδι και παρά το γοερό κλάμα, που παρέσυρε και τους υπόλοιπους φυσικά, έκλεισε με χαμόγελο.


 
Συγκινητικά ήταν τα λόγια που έλαβαν από τις οικογένειές τους ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Λάουρα Νάργες, ενώ ο αδερφός του Κώστα Κοκκινάκη επέλεξε να απευθυνθεί με χιούμορ στην ομάδα και να τους βάλει να... διαλέξουν ποιο από τα δύο σάντουιτς που κρατούσε στα χέρια του να φάει! Η πανέμορφη κόρη του διεθνή πολίστα έστειλε το δικό της μήνυμα στον πατέρα της, που συγκινήθηκε πολύ.

Η ενότητα έκλεισε με το ξέσπασμα του Λάμπρου Χούτου, που είδε την αδερφή του με το γιο του, την μητέρα του και τέλος την πρώην γυναίκα του με το παιδί τους και δεν άντεξε την συγκίνηση. Ξέσπασε κι αυτός σε λυγμούς και αναφιλητά, προτού καταφέρει να διαβάσει και να μεταφράσει το μήνυμα, που ήταν στα ιταλικά, στους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης