Τα αναφιλητά των «Διάσημων» και η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Χανταμπάκη

Τα αναφιλητά των «Διάσημων» και η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Χανταμπάκη

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το βίντεο που ανέβασε η Όλγα Πηλιάκη στο Instagram, με πρωταγωνιστή τον μεγαλύτερο γιο τους- Το ξέσπασμα των «Διάσημων» όταν είδαν φωτογραφίες και διάβασαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Τα αναφιλητά των «Διάσημων» και η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Χανταμπάκη
Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το αποψινό επεισόδιο του «Survivor» καθώς οι «Διάσημοι» μετά τη νίκη τους, θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με μηνύματα και φωτογραφίες με τις οικογένειές τους.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Στέλιος Χανταμπάκης φαίνεται να ξεσπά σε αναφιλητά όταν βλέπει φωτογραφίες των παιδιών του.
«'Αντρα μου», λέει κλαίγοντας ο Στέλιος Χανταμπάκης βλέποντας τον γιο του στην οθόνη.
Κλείσιμο

Η σύζυγός του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ο γιος τους, φιλάει την οθόνη της τηλεόρασης όταν βλέπει τον πατέρα του.

«Πόσο να αντέξω η μάνα;»
, έγραψε η Όλγα Πηλιάκη που πριν από μερικούς μήνες έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.




Λυγίζουν οι «Διάσημοι» στο σημερινό επεισόδιο

Ούτε η πείνα, ούτε οι κακουχίες κατάφεραν να «λυγίσουν» τους «Διάσημους» στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». 'Οταν όμως έφτασε η στιγμή που διάβασαν και είδαν φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τη συναισθηματική φόρτιση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξέσπασε σε κλάματα, όπως επίσης ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ευριδύκη Βαλαβάνη και η Λάουρα Νάργες.



Ο Ντάνος μάλιστα, πλησίασε την οθόνη και χάρισε ένα φιλί στην οικογένειά του.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης