Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας έψαξαν φωτογραφίες των «μαχητών» και «Διάσημων» πριν γίνουν «Survivors».
Δείτε πως ήταν πριν αρκετά χρόνια ο Λάμπρος Χούτος, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Πάνος Αργιανίδης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Ορέστης Φαίδων Τσανγκ και φυσικά ο Ντάνος.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.