Έπειτα από το μικρό χορευτικό σόου που έκανε για τους θαυμαστές της, οι οποίοι την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Lady Gaga θέλησε να ευχαριστήσει και τα «τερατάκια» που δεν κατάφεραν να τη δουν από κοντά.
Η εκκεντρική σταρ πόζαρε ημίγυμνη μέσα από την προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει.
Λίγη ώρα νωρίτερα, επικράτησε πανικός όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μπροστά στους θαυμαστές της που την περίμεναν από νωρίς το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο.
Όταν βγήκε από το μαύρο, πολυτελές τζιπ που την μετέφερε από το αεροδρόμιο, οι χορευτές της τη σήκωσαν ψηλά και εκείνη με τη χαρακτηριστική πόζα της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι, προχώρησε στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, κάτω από επευφημίες και ασταμάτητα ουρλιαχτά των μικρών «τεράτων».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.