Φωτογραφίες με τον σύζυγό της από τις διακοπές τους στη Φολέγανδρο ανέβασε η Νατάσσα Μποφίλιου και δήλωσε πως σαν το ρομάντζο στο νησί δεν έχει πουθενά αλλού.
Η τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται συνεχώς το συγκεκριμένο μέρος, ανέφερε πως είναι ευγνώμων που κατάφερε να περάσει εκεί μερικές ημέρες και το φετινό καλοκαίρι. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ίδια παρουσιάζεται στις εξόδους της, φορώντας έντονα κοσμήματα και πολύχρωμα look. Ανάμεσά τους και πολλά ηλιοβασιλέματα, ένα από τα οποία παρακολούθησε με τον Χρήστο Κορτσέλη, με τον οποίο φωτογραφήθηκε αφού ο ήλιος είχε δύσει.
Η Νατάσσα Μποφίλιου στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ωραίος και ο Αθηναϊκός ρομαντισμός, δε λέω, αλλά σαν το ρομάντζο στο Νησί δεν έχει... Ευγνωμοσύνη που βρεθήκαμε στο βράχο του άλλη μία χρονιά».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.