Ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών της παραμένει συνεπής στην προπόνησή της η Κλέλια Ανδριολάτου.
Η ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της και επιδόθηκε σε μία σειρά από ασκήσεις γιόγκα δίπλα στην πισίνα. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, απαθανατίζεται «εν ώρα δράσης», με φόντο τη θάλασσα. «Πρώτη μέρα ρεπό», σχολίασε στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησής της.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.