Ο έρωτας ήταν ένα από τα θέματα για τα οποία είχε μιλήσει η Μάρω Κοντού στην τελευταία της συνέντευξη. Η σπουδαία ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, είχε εξομολογηθεί πως τον έζησε έντονα, απολαμβάνοντας όλες τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες πλευρές του. Παρόλα αυτά, δεν επιθυμούσε, όπως είχε πει, να ερωτευτεί ξανά.
«Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα. Τον έχω ευχαριστηθεί, έχω κλάψει, έχω γελάσει, έχω περάσει ωραία, έχουν κλάψει, έχω κυνηγήσει και με έχουν κυνηγήσει. Δεν νομίζω ότι ερωτευόμαστε πολλές φορές στη ζωή μας. Κι αν ερωτευτείς 2, άντε 3, δεν είναι ίδιο πράγμα, είναι άλλο το νεανικό», είχε αναφέρει η Μάρω Κοντού σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτα;», τον περασμένο Απρίλιο.
Δείτε το βίντεο
Σύμφωνα με την αείμνηστη ηθοποιό, ο έρωτας διαφέρει ανάλογα με την ηλικία που βιώνεται. Οι νέοι έχουν την ανάγκη, όπως είχε υποστηρίξει, να τον ζήσουν, ενώ με το πέρασμα του χρόνου το συναίσθημα αλλάζει μορφή. «Το νεανικό είναι τυφλό, ερωτεύεσαι γιατί το έχεις ανάγκη, άλλος έρωτας είναι στη μέση ηλικία. Ο τελευταίος έρωτάς μου ήταν 67 ετών. Από τότε δεν έχω ερωτευτεί ξανά και ούτε θέλω. Τα έχω ζήσει όλα. Και δυο γάμους. Πάρα πολλά έχω ζήσει», είχε σημείωσει στη συνέχεια.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.