Ο έρωτας ήταν ένα από τα θέματα για τα οποία είχε μιλήσει η Μάρω Κοντού στην τελευταία της συνέντευξη. Η σπουδαία ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, είχε εξομολογηθεί πως τον έζησε έντονα, απολαμβάνοντας όλες τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες πλευρές του. Παρόλα αυτά, δεν επιθυμούσε, όπως είχε πει, να ερωτευτεί ξανά.
«Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα. Τον έχω ευχαριστηθεί, έχω κλάψει, έχω γελάσει, έχω περάσει ωραία, έχουν κλάψει, έχω κυνηγήσει και με έχουν κυνηγήσει. Δεν νομίζω ότι ερωτευόμαστε πολλές φορές στη ζωή μας. Κι αν ερωτευτείς 2, άντε 3, δεν είναι ίδιο πράγμα, είναι άλλο το νεανικό», είχε αναφέρει η Μάρω Κοντού σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτα;», τον περασμένο Απρίλιο.
Δείτε το βίντεο
Σύμφωνα με την αείμνηστη ηθοποιό, ο έρωτας διαφέρει ανάλογα με την ηλικία που βιώνεται. Οι νέοι έχουν την ανάγκη, όπως είχε υποστηρίξει, να τον ζήσουν, ενώ με το πέρασμα του χρόνου το συναίσθημα αλλάζει μορφή. «Το νεανικό είναι τυφλό, ερωτεύεσαι γιατί το έχεις ανάγκη, άλλος έρωτας είναι στη μέση ηλικία. Ο τελευταίος έρωτάς μου ήταν 67 ετών. Από τότε δεν έχω ερωτευτεί ξανά και ούτε θέλω. Τα έχω ζήσει όλα. Και δυο γάμους. Πάρα πολλά έχω ζήσει», είχε σημείωσει στη συνέχεια.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.