Στο Παρίσι ταξίδεψε ο Παντελής Τουτουντζής με τον σύζυγό του. Ο make up artist δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη γαλλική πρωτεύουσα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και τον Σηκουάνα, με τον Παντελή Τουτουντζή να δηλώνει μέσα από την ανάρτησή του πως όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην αγάπη. «Να μην φοβάστε να αγαπάτε και να αγαπιέστε παιδιά. Όλοι αξίζουμε την αγάπη μην το ξεχνάτε ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά στη συνοδευτική λεζάντα της δημοσίευσής του στο Instagram.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.