Για τη σύλληψή του στα χρόνια της Δικτατορίας μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εξηγώντας πως τον βασάνιζαν και για να δείξει στον αδερφό του πως ήταν καλά, σφύριζε μέσα από το κελί του.
Ο παρουσιαστής, με αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε στο Buongiorno η Μαρίζα Κωχ την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε σε όσα πέρασε και τόνισε πως σφύριζε τραγούδι της ερμηνεύτριας στον Θάνο Μικρούτσικο για να τον ακούσει.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε για τη σύλληψή του: «Να φανταστείτε, εκείνη την εποχή συνέλαβαν και τον Θάνο κι εμένα στην Ασφάλεια. Και εγώ -μη πω μεγάλες κουβέντες - με βασάνιζαν το βράδυ και όταν βγήκα για να πω ότι αντέχω, σφύριζα. Ήταν ένα μικρό κελί, είχε ένα παραθυράκι. Και σφύριζα, πιστεύοντας ότι θα μ’ ακούσει ο αδερφός μου, ένα τραγούδι της Μαρίζας για να του δώσω σύνθημα ότι κρατάω καλά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dg6vw8iga9r5)
Έπειτα, ο γνωστός παρουσιαστής έκανε ένα σχόλιο για την πορεία της Μαρίζας Κωχ: «Ήταν το δημοτικό τραγούδι σε ροκ εκτέλεση. Καταπληκτική. Θυμάμαι έκανε ένα μαγαζί και είπε "όχι τραπέζια" και ήταν ορθάδικο. Την εποχή που κανείς δεν μπορούσε να το διανοηθεί», δήλωσε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους