Για την απώλεια των γονιών του μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, επισημαίνοντας πως είναι δύσκολο να τη διαχειριστεί, καθώς του λείπουν και οι δύο.
Ο ηθοποιός επισήμανε στην εκπομπή Buongiorno την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, πως είχε πει στον πατέρα του όλα όσα ήθελε, πριν εκείνος φύγει από τη ζωή. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέφερε για τους γονείς του: «Είναι αρκετά δύσκολη η διαχείριση μετά την απώλεια. Σου λείπουν, θες δεν θες» και στη συνέχεια απάντησε για την ανάρτηση που έκανε για τον πατέρα του μετά τον χαμό του: «Να είναι καλά το αγόρι μου εκεί που είναι. Του τα είχε πει όλα ούτως ή άλλως πριν. Ήταν περισσότερο μια μνήμη για εμένα για να μην ξεχνιέμαι και να μη θεωρώ τα πράγματα δεδομένα», δήλωσε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dfz8b1czbu69)
Ο πατέρας του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2025. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το είχε ανακοινώσει στις 12 Δεκεμβρίου μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στη λεζάντα της οποίας έγραφε: «Καλό ταξίδι μπαμπά μου θα ήθελα να σε είχα και άλλο ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ…».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).