Μια δύσκολη περίοδο της ζωή της, περιέγραψε η Ματίνα Νικολάου, αναφέροντας ότι ο χωρισμός της συνέπεσε με την περίοδο που ήταν άνεργη, ενώ παράλληλα είχε κάνει και μία επέμβαση.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «STATUS», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στο «Happy Day» μιλώντας για το τέλος της σχέσης της με τον Βασίλη Ποργυράκη μετά από επτά χρόνια, σε μια περίοδο που είχε ολοκληρωθεί μία τηλεοπτική της συνεργασία, ενώ είχε κάνει και ένα χειρουργείο στο πόδι της. Όπως ανέφερε, όλα συνέβησαν ταυτόχρονα, η ίδια ωστόσο δεν έχασε την αισιοδοξία της.
Περιγράφοντας όσα συνέβησαν στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή παράλληλα με ένα χειρουργείο που έκανε, η Ματίνα Νικολάου είπε: «Μετά από 6-7 χρόνια σχέσης, το αντίο δεν είναι εύκολο σε καμία σχέση. Περνάει σκαμπανεβάσματα. Δεν είμαι από αυτούς που λένε, “χώρισα, θα βγω και θα περάσω καλά”, με τίποτα. Έτυχε ο χωρισμός να συμπέσει με το τέλος της εκπομπής και με ένα χειρουργείο που έκανα στο γόνατό μου. Έκατσαν όλα μαζί. Ήμουν καθηλωμένη στο σπίτι με τον νάρθηκα, και να ήθελα να βγω δεν μπορούσα. Ήμουν στο σπίτι χωρισμένη, χωρίς δουλειά και εγχειρισμένη. Λες, “αποκλείεται ρε παιδί μου”. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθει κάτι καλό. Το πίστευα κάθε μέρα που ξυπνούσα. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχαν και δύσκολες στιγμές».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας