Η Evangelia ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που ανέβηκαν στη σκηνή του MadWalk 2025 το βράδυ της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου. Ο θεσμός που συνδυάζει μουσική και μόδα επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.
Η τραγουδίστρια συμμετείχε στην εκδήλωση παντρεύοντας το κομμάτι της «Πανάθεμάσε» με το τραγούδι «Sports Car». Φορώντας μια ολόσωμα μαύρη δαντελένια φόρμα και μπότες ίδιου χρώματος η Evangelia πραγματοποίησε μια σέξι εμφάνιση, πλαισιωμένη από χορεύτριες και μοντέλα.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.