Ανοιχτή είναι η Marseaux στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει μελλοντικά στη Eurovision, εκφράζοντας την επιθυμία της να γίνει αυτό το βήμα σε μια καλή στιγμή της καριέρας της.
Μιλώντας για τους επαγγελματικούς της στόχους, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε στην εκπομπή «Buongiorno» ότι θα την ενδιέφερε να λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό.
Συγκεκριμένα, είπε: «Το κεφάλαιο της Eurovision θα με ενδιέφερε, ναι, είναι και αυτό στο bucket list. Έχω σκοπό κάποια στιγμή να το κάνω». Η τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης, ότι θέλει να το επιχειρήσει όταν οι συνθήκες θα είναι οι κατάλληλες: «Ελπίζω να είναι την κατάλληλη στιγμή, με το κατάλληλο τραγούδι και με την κατάλληλη ιδέα ώστε να βγει κάτι πολύ όμορφο».
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.