«Το τραγούδι μου "Βότκα Βύσσινο" μιλά για την εμπειρία μου με μία κοπέλα» αποκαλύπτει η Marseaux

«Το τραγούδι μου "Βότκα Βύσσινο" μιλά για την εμπειρία μου με μία κοπέλα» αποκαλύπτει η Marseaux

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με τον χώρο της μουσικής, τις επαγγελματικές της συνεργασίες και τους γονείς της

marseaux
H Marseaux βρέθηκε χθες στο «The 2Night Show» και, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η μητέρα της, η οποία δεν ζει πλέον, πάντα την συμβούλευε να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά. «Η μαμά μου ήταν η μόνη που με υποστήριζε να μην δώσω πανελλήνιες και να ποντάρω όπου θέλω. Άμα αποφάσιζα να γίνω ηθοποιός, να το κάνω, άμα αποφάσιζα να γίνω τραγουδίστρια, να το κάνω. Την έχασα το 2018, ήμουν 17 ετών. Ξεκάθαρα αφιερώνω όλη μου την καριέρα στην μαμά, της οφείλω τα πάντα», υποστήριξε η 20χρονη και πρόσθεσε:

«Χρωστάω πάρα πολλά και στον μπαμπά, αλλά η μαμά είναι κάτι άλλο. Η μαμά μου έβγαλε και το όνομά μου. Το βαφτιστικό μου είναι Μαρία-Σοφία, αλλά η μαμά μου μού είπε ότι δεν της αρέσει και είπε ότι θα κάνουμε Marseaux».

Όσον αφορά τους συνεργάτες της, εξήγησε ότι είναι και φίλοι της και, μάλιστα, ζει μαζί τους στο ίδιο σπίτι. «Γνωρίζω τον Solmeister και τους WNC, είναι η ομάδα μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Ήταν καρμικό να συναντηθούμε, συγκατοικούμε κιόλας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cff2mhcqr0pd-st)


Με το crew της, τους WNC, εδώ και πέντε χρόνια κυκλοφορούν τραγούδια κάθε Τετάρτη. «Η μουσική μου είναι πολύ αληθινή. Ό,τι κομμάτι έχουμε βγάλει, είναι βιωματικό. Αυτό που περνάω σε όποιον με ακούει είναι ότι ναι μεν είμαστε δυναμικές, αλλά υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά μας», ισχυρίστηκε η Marseaux.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cff2nwjy0ggh-st)


Παράλληλα, η ράπερ αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση και τα τραγούδια της: «Δεν έχω την κλασική εικόνα ποπ τραγουδίστριας, είμαι λίγο χοντρούλα, έχω και τα σπυράκια μου, δεν το λέω για κακό. Άμα δεν ένιωθα καλά, θα αδυνάτιζα. Δεν είμαι τέλεια, αλλά νιώθω όμορφη. Θέλω να πω μέσα από τα κομμάτια μου ότι δεν είναι ανάγκη να ακολουθείς τα πρότυπα, δεν πρέπει μόνο να είσαι όμορφη, αν θέλεις να πετύχεις κάτι, μπορεί να γίνει. Έχω ένα τραγούδι, το «Πολυαιθυλένιο», που λέει σε έναν στίχο "φτιάξε τον εαυτό σου όπως θες". Θες να βάλεις πλαστικό, βάλε. Αν δεν θες, δεν χρειάζεται να το κάνεις, επειδή προβάλλεται σαν πρότυπο ομορφιάς».



Τέλος, για την επιτυχία της «Βότκα Βύσσινο», παραδέχτηκε: «Είναι πραγματική ιστορία. Μιλάει για την εμπειρία μου με μία κοπέλα. Το ξέρει η κοπέλα ότι έχει γραφτεί για αυτήν και της αρέσει. Δεν μου είχε ξανασυμβεί αυτό. Μου φάνηκε πολύ τρυφερή ιστορία και το κάναμε τραγούδι. Δεν μας ένοιαζε πώς θα το λάβουν. Η αγάπη δεν έχει φύλο. Γιατί να μιλάς για μία συγκεκριμένη αγάπη στα κομμάτια σου και να μη μιλάς για μία άλλη αγάπη, μία αγάπη μεταξύ δύο γυναικών ή δύο αντρών».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν «σέρνεται» και του φταίνε όλα - Έξαλλος με τα Rafale και την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη


Αυτή είναι η 40χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγό και σκοτώθηκε - Ήταν μαραθωνοδρόμος με σπουδαίες διακρίσεις

Εισαγγελέας ψάχνει και τέταρτο ηθοποιό για βιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης