Ήρεμη και ευτυχισμένη έφυγε από τη ζωή η Άννα Κυριακού σύμφωνα με τον γιο της Χρήστο Αποστολίδη, ο οποίος την αποχαιρέτησε μέσα από δηλώσεις του έκανε, εμφανώς συγκινημένος.
Η θρυλική θεία «μπεμπέκα» από τις «Τρεις Χάριτες» πέθανε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 96 ετών. Ο γιος της μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέροντας ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια ζούσε μαζί με τη μητέρα του.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Άννα Κυριακού έφυγε από τη ζωή, έχοντας εκπληρώσει και την τελευταία της επιθυμία, που ήταν η έκδοση της βιβλιογραφίας της με τίτλο «Άννα Κυριακού. Μια ηθοποιός, μια εποχή».
«Σήμερα το πρωί έφυγε. Τι να πω, νομίζω ότι ξεκουράστηκε. Έφυγε ήρεμη και ευτυχισμένη, διότι εκπλήρωσε το όνειρό της που ήταν έκδοση του βιβλίου της με τη βιβλιογραφία της. Βγήκε πριν από έναν μήνα. Έφυγε με αυτό στο προσκεφάλι της. Έφυγε χαρούμενη, όπως ήταν σε όλη της τη ζωή και ευτυχισμένη όπως γράφει στον επίλογο του βιβλίου. Ρωτήστε όλους τους φίλους της, αν ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος. Ρωτήστε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ συγκινημένος τώρα, με συγχωρείτε. Ζω μαζί της εδώ και 2,5 χρόνια, τη φρόντιζα» δήλωσε ο Χρήστος Αποστολίδης.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.