Τη σχέση του με τον Βασίλη Καρρά περιέγραψε ο Τάκης Βαμβακίδης κάνοντας λόγο για έναν «αγνό και αληθινό φίλο». Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, όσο εξελισσόταν η καριέρα του αείμνηστου τραγουδιστή, εκείνος γινόταν όλο και πιο σεμνός και ταπεινός. Παράλληλα, επισήμανε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη σύζυγο του Βασίλη Καρρά.
«Ήταν αγνός, αληθινός φίλος. Είναι συγκλονιστικό αυτό. Όσο ανέβαινε η καριέρα, η δόξα και τα οικονομικά, τόσο πιο απλός και σεμνός γινόταν. Προς το παιδί της η γυναίκα του είναι βράχος σαν να είναι δυο φορές ο Βασίλης εδώ», είπε ο Τάκης Βαμβακίδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου.
Δείτε το βίντεο
Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον Μανούσο Μανουσάκη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο, με τον ίδιο να εξομολογείται: «Τον Μανούσο Μανουσάκητον αγαπώ και πονάω πολύ που έφυγε ξαφνικά και δεν έκανε τις δημιουργίες που είχε στο μυαλό του».
Τέλος, ο Τάκης Βαμβακίδης αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας: «Είχα μεγάλη τύχη, ένιωσα λαχάνιασμα και βήχα και τελικά είχα οξεία πνευμονική εμβολή. 58 λεπτά και με 14 εξετάσεις την διαπίστωσαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αμέσως κατάλαβα ότι έχουμε ανηφόρα».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.