Ο Πρόδρομος Μαζλουμίδης, γιος του δημοφιλούς τραγουδιστή Αντύπα, παντρεύτηκε το Σάββατο (13/9) την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Ντίνα, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ψυχικό.
Η νύφη, Ελένη Ντίνα, είναι μέλος του συγκροτήματος Dinamiss και μαζί με τη δίδυμη αδελφή της είχαν λάβει μέρος φέτος στον ελληνικό τελικό της Eurovision, όπου και είχε κερδίσει η Κλαυδία.
Ακολούθησε γλέντι στο μουσείο Οίνου στο Πικέρμι, με τον Τόνι Σφήνο να ξεσηκώνει τους καλεσμένους.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την δεξίωση:
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή:
Ο γιος του Αντύπα, Πρόδρομος και η Ελένη Ντίνα των Dinamiss
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.