Μία κοινή φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου και της κόρης τους δημοσίευσε η Σιμώνη Χριστοδούλου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα του γάμου τους.
Το ζευγάρι απέκτησε πριν από λίγες ημέρες το πρώτο του παιδί, με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση με μία ανάρτηση στο Instagram. Τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και η make-up artist γιόρτασαν την επέτειό τους, με τη σύζυγο του σκηνοθέτη να κοινοποιεί ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου τους και ένα δεύτερο, στο οποίο ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται ξαπλωμένος την ώρα που τάιζε το παιδί του.
«Και κάπως έτσι γίναμε 3. Χαρούμενη επέτειο μωρό μου» σημείωσε η Σιμώνη Χριστοδούλου στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.