Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική επέλεξε να περάσεις τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Φλόριντα, αφήνοντας πίσω της για λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μερικές εικόνες από το μακρινό ταξίδι που έκανε.
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε με καουμπόικο καπέλο και αποτύπωσε στιγμές από βραδινές της εξόδους. «Κορίτσι της Φλόριντα», σχολίασε στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.