Το καλοκαίρι της στη Σαντορίνη απολαμβάνει η Κόνι Μεταξά, καταφέρνοντας να συνδυάσει διακοπές παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στη μουσική.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων λόγω προγραμματισμένης εμφάνισής της, πριν από αυτή όμως πέρασε ανέμελες στιγμές, το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιουλίου - σε μαγαζί με θέα το απέραντο γαλάζιο.
Μέσα από φωτογραφίες που μοιράστηκε η Κόνι Μεταξά με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media έδειξε σημεία της Σαντορίνης, που την εντυπωσίασαν, ενώ ανάρτησε και δικές της εικόνες, χαμογελώντας στον φακό με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας