Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2026
Ένα σίκουελ της ταινίας «Twisters», με πρωταγωνιστές τους Γκλεν Πάουελ και Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς, βρίσκεται στα σκαριά από τις Universal Pictures και Warner Bros . Η ταινία που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, ήταν ένα αυτόνομο σίκουελ του επιτυχημένου «Twister» του 1996. Το σενάριο υπογράφει ο Μαρκ Λ. Σμιθ, με την ιστορία να είναι έργο του Τζόσεφ Κοζίνσκι.
Η υπόθεση του «Twisters» επικεντρώνεται σε «δύο αντίθετες δυνάμεις που συναντιούνται, προσπαθώντας να προβλέψουν και, ενδεχομένως, να δαμάσουν την τεράστια δύναμη των ανεμοστρόβιλων στην Οκλαχόμα».
A sequel to ‘TWISTERS’ is reportedly in development.
Daisy Edgar-Jones, Glen Powell and Anthony Ramos are said to return.
Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Λι Άιζακ Τσανγκ, είχε αποτελέσει μεγάλη εμπορική επιτυχία, συγκεντρώνοντας 372 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Οι εισπράξεις είχαν ξεπεράσει κατά πολύ τον προϋπολογισμό, που ήταν 155 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία είναι πλέον διαθέσιμη για streaming στο Prime Video. Η παραγωγή του νέου σίκουελ αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2026.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη