Η Μαίρη Βιδάλη μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του γιου της: Μου δίνει και τη δική του δύναμη πια
Ο γιος μου αγαπούσε πολύ αυτό που έκανα, πρόσθεσε η ηθοποιός
Η Μαίρη Βιδάλη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του γιου της και συζήτησε τις δυσκολίες της επιστροφής στη θεατρική σκηνή μετά από μια τόσο τραγική απώλεια, τονίζοντας πως η δύναμή της πηγάζει, εν μέρει, από τον ίδιο της τον γιο, ο οποίος αγαπούσε το επάγγελμά της.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84», η ηθοποιός παρομοίασε την υποχρέωση των ηθοποιών να συνεχίζουν τη δουλειά τους με εκείνη των δημοσιογράφων και των γιατρών, σημειώνοντας πως το θέατρο μπορεί να λειτουργήσει και ως παρηγοριά, αφού στη σκηνή οι ηθοποιοί προσωρινά «δεν είναι οι εαυτοί τους».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d81gzmhxzi9t)
«Όπως εσείς, που είστε δημοσιογράφοι και την άλλη μέρα που χάνεται ένα δικό σας πρόσωπο, πρέπει να πάτε στον σταθμό, όπως ένας γιατρός που πρέπει να πάει να χειρουργήσει την άλλη μέρα, έτσι κι εμείς πρέπει να πάμε να παίξουμε. Στη δική μας περίπτωση, ίσως είναι και πιο παρήγορο, γιατί όταν είμαστε στη σκηνή, δεν είμαστε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάτι άλλο που πιστεύω είναι ότι επειδή ο γιος μου αγαπούσε πολύ αυτό που έκανα, νομίζω ότι μου δίνει και τη δική του δύναμη πια».
Η Μαίρη Βιδάλη ευχαρίστησε επίσης, τους συναδέλφους της που δέχτηκαν να καθυστερήσουν τις παραστάσεις για έναν μήνα, ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί ψυχικά και επαγγελματικά. Τέλος, τόνισε την ευθύνη που αισθάνεται απέναντι στους συνεργάτες της, καθώς δεν ήθελε να αφήσει δέκα ανθρώπους χωρίς δουλειά, και εκτίμησε τη στήριξή τους στο πένθος της.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συναδέλφους και συνεργάτες στην παράσταση, γιατί δέχτηκαν να καθυστερήσουν έναν μήνα οι παραστάσεις για να συνέλθω κάπως και να μπορέσω έστω να αρθρώσω και να σταθώ σε αυτό το κείμενο και αυτή τη σκηνή. Δεν είναι εύκολο να αφήσεις δέκα ανθρώπους σε μια σεζόν χωρίς δουλειά. Έχω και τον ρόλο της υπεύθυνης του θεάτρου. Δέχτηκαν να πενθήσουν μαζί μου αυτόν τον μήνα», είπε κλείνοντας.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.