Η Καλομοίρα γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια διοργάνωσε ένα πάρτυ γενεθλίων για τα δίδυμα αγόρια της, Νίκο και Δημήτρη, ενώ μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυκούς της φίλους στα social media.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Χρόνια πολλά στα αγόρια μου, Δημήτρη και Νίκο! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσατε τα 12! Είστε η καρδιά μου, η ψυχή μου και το μεγαλύτερο δώρο της ζωής (και φυσικά, μαζί με την Αναστασία). Εύχομαι κάθε μέρα σας να είναι γεμάτη χαρά, αγάπη και καλοσύνη. Μακάρι ο κόσμος να είναι πάντα ευγενικός με όλα τα παιδιά μας».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV