Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το μετρό της Θεσσαλονίκης, της πόλης από την οποία κατάγεται, σε βίντεο που ανέβασε στο Tiktok.
«Εκλεισα τα 59, κοντεύω τα 60 και ήρθε στην πόλη μου το μετρό. 'Ηρθε, ήρθε'» ακούγεται να τραγουδά ο Θοδωρής Αθερίδης όταν βλέπει μπροστά του τον συρμό.
Στο ένα από τα δύο κλιπ που ανέβασε, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη διαδρομή του με το μετρό της πόλης.
«Έχουνε πάθει πλάκα οι Θεσσαλονικείς, τρέλανέ μας!!!», λέει χαμηλόφωνα καθώς κατεβαίνει στην πλατφόρμα.
Ο Θοδωρής Αθερίδης προχωρά στο πρώτο βαγόνι και περιγράφει ενθουσιασμένος τη διαδρομή. «Ονειρο» ακούγεται να λέει μιλώντας με συνεπιβάτες στο μετρό, «πολύ συγκινητικό, είναι το πιο συγκινητικό πράγμα, εχω συγκινηθεί απίστευτα».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.