Ο Θοδωρής Αθερίδης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους δύο εγγονούς του.
Στο ασπρόμαυρο κλιπ, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να περνάει λίγο ποιοτικό χρόνο με τα δύο εγγόνια του, με τα οποία παίζει στο σαλόνι ενός σπιτιού.
Η Φωτεινή Αθερίδου, η κόρη του ηθοποιού, η οποία είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, έφερε στον κόσμο τον πρώτο της γιο τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ ο δεύτερος γεννήθηκε τον Μάιο του 2023.
Ο Θοδωρής Αθερίδης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Αδερφοί Μαγκλάρα».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.