Μια από τις πιο σέξι φωτογραφίες της συμπεριέλαβε η Λόρεν Σάντσεζ στα καρέ που επέλεξε για το φετινό φθινόπωρο.
Η μελλοντική κυρία Μπέζος σε μια από τις φωτογραφίες ποζάρει ως Catwoman έναν στηθόδεσμο και μια φούστα από λάτεξ ενώ στο χέρι της κρατάει μαστίγιο.
Σε ένα δεύτερο καρέ από την ίδια περίσταση, δίπλα στη Λόρεν Σάντσεζ φαίνεται ένας άνδρας ντυμένος ως Batman.
Ειδικά γι' αυτή τη φωτογραφία αρκετοί εκτιμούν ότι ο «άνθρωπος-νυχτερίδα» δίπλα στη Σάντσεζ δεν είναι άλλος από τον Τζεφ Μπέζος.
«Διάφορες φωτογραφίες από το φθινόπωρο. Ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις που δημιούργησε η εποχή αυτή» έγραψε η Λορίν Σάντσεζ στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας