Μια από τις πιο σέξι φωτογραφίες της συμπεριέλαβε η Λόρεν Σάντσεζ στα καρέ που επέλεξε για το φετινό φθινόπωρο.
Η μελλοντική κυρία Μπέζος σε μια από τις φωτογραφίες ποζάρει ως Catwoman έναν στηθόδεσμο και μια φούστα από λάτεξ ενώ στο χέρι της κρατάει μαστίγιο.
Σε ένα δεύτερο καρέ από την ίδια περίσταση, δίπλα στη Λόρεν Σάντσεζ φαίνεται ένας άνδρας ντυμένος ως Batman.
Ειδικά γι' αυτή τη φωτογραφία αρκετοί εκτιμούν ότι ο «άνθρωπος-νυχτερίδα» δίπλα στη Σάντσεζ δεν είναι άλλος από τον Τζεφ Μπέζος.
«Διάφορες φωτογραφίες από το φθινόπωρο. Ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις που δημιούργησε η εποχή αυτή» έγραψε η Λορίν Σάντσεζ στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.