Η Έλενα Παπαρίζου και οΤόνυ Μαυρίδηςοδηγήθηκαν σε συμφωνία για τη μεζονέτα στα νότια προάστια, για την οποία ήταν σε δικαστική διαμάχη.
Ο συνήγορος του Τόνυ Μαυρίδη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και ανέφερε ότι το κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έχει εξομαλύνθει.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πράγματι είναι μία καλή ημέρα. Έχει βγει λευκός καπνός ανάμεσα στον Τόνυ Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου, έχουν εξομαλυνθεί τα πράγματα. Το σπίτι θα έρθει κατά πλήρη κυριότητα στον κύριο Μαυρίδη και με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν οι μεταξύ τους φιλονικίες και νομίζω τέλος καλό, όλα καλά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5fsnlv06fyp)
Όπως είπε στη συνέχεια, το αντίτιμο που κλήθηκε να καταβάλει ο Τόνυ Μαυρίδης για το σπίτι είναι στο πλαίσιο της ρύθμισης. «Είναι προς επίλυση και αυτό το ζήτημα», σχολίασε.
Τέλος, ο Τόνυ Μαυρίδης τόνισε πως ό,τι ένταση υπήρξε με την Έλενα Παπαρίζου ανήκει στο παρελθόν και η σχέση τους έχει εξομαλυνθεί.
«Ηδιαφορά μας με την Έλενα Παπαρίζου βαίνει σε καλό δρόμο και απομένουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα για την οριστική επίλυσή της. Η σχέση μας έχει εξομαλυνθεί και όποια ένταση υπήρξε, αφορά στο παρελθόν. Οι δικηγόροι μας έχουν επικοινωνία μεταξύ τους και επεξεργάζονται τις τεχνικές λεπτομέρειες για την οριστική διευθέτηση της διαφοράς. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε άμεσα την τελική λύση», είπε σε επικοινωνία του με δημοσιογράφο της εκπομπής.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.