Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τον Διονύση Σχοινά και θυμήθηκε την τρομακτική εμπειρία όταν είχαν πέσει θύματα ληστείας στο σπίτι τους πριν από 4 χρόνια.
Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο «Πρωινό Σου Σου» την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xyk2jgj7ld)
Ειδικότερα, δήλωσε: «Αυτός ο άντρας λοιπόν με έκανε να νιώθω βασίλισσα. . Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κρατάει, τώρα, 30 χρόνια. Αν ο Διονύσης μού έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη».
Για τη ληστεία, η τραγουδίστρια θυμήθηκε: «Εκείνη τη στιγμή το ότι o άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου… γίγαντα. Ήταν ψύχραιμος και τους είπε "θα σας δώσω ό, τι θέλετε". Πραγματικά θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί πάνω στην τρέλα τους, δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν».
Τον Ιανουάριο του 2024, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έζησαν τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι όταν έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας. Τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στην οικία τους στη Νέα Ερυθραία, τους έδεσαν και με την απειλή όπλων κατάφεραν να τους αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.