Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την έναρξη των εμφανίσεών της στην Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.
Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day».
«Έχω μεγάλη χαρά, πρώτα απ' όλα γιατί έχω να πάω πάρα πολύ καιρό στην Κύπρο και δεύτερον γιατί στην Κύπρο ζει η αδελφή μου, οπότε τα Σάββατά μου θα είναι γεμάτα αγάπη, παρεΐτσα και σίγουρα έχουμε και ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα να παρουσιάσουμε», είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4avr1vy0gqx)
Για τον γιο της, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερό του. Θέλει να κάνει δικά του πράγματα. Θέλει να είναι σε ένα κλαμπ. Εξάλλου, αυτά που κάνει ο Δημήτρης είναι για έναν άλλον χώρο, πιο μοντέρνο, πιο νεανικό, αλλά η μαμά τον θέλει εκεί, να τον έχει κοντά».
Σε ερώτηση για τα μελλοντικά της σχέδια και το αν θα αποσυρθεί ποτέ από τον χώρο της μουσικής, η Καίτη Γαρμπή απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω σχέδια για πολλά χρόνια μετά. Όσο μας θέλει ο κόσμος είμαστε εδώ. Όταν ο κόσμος δεν θα μας θέλει άλλο, θα το καταλάβουμε και θα καθίσουμε σπίτι μας. Δεν θέλω να πεθάνω επάνω στη σκηνή, Θεός φυλάξοι! Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, στο σπίτι».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.