Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, ανέφερε: «Με στενοχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4a2o9dr4ng1)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φαντάσου όμως, από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε. Όχι στο αποτέλεσμα. Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση, τον μείωσε και τον ξεφτίλισε. Να φτάσεις στο σημείο να χτυπήσεις στη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;».
Τέλος, αναφέρθηκε στο δικό του περιστατικό βίας με τη Βαρβάρα Κίρκη. «Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Στο περιστατικό με τη Βαρβάρα μπήκε πολύ "σάλτσα" μέσα. Ήταν στημένο», είπε κλείνοντας.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.