Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ισπανία με την οικογένειά του.
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στη Μαδρίτη. Μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno, δήλωσε αρχικά: «Δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και είπαμε "τα μαζεύουμε και φεύγουμε"».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε αρκετά χρόνια πριν. Κάποια καλοκαίρι φέρναμε τα παιδιά σε camps στην Ισπανία. Τους άρεσε πάρα πολύ. Είχαμε κάποιες επιλογές εδώ πέρα, που έπρεπε να τις σκεφτούμε καλά και στο τέλος η μεγάλη απόφαση θα ήταν να μη φύγουμε. Οπότε, το κάναμε».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d47j5qug9xk9)
Όπως είπε αργότερα, ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται σε διαδικασία εκμάθησης της γλώσσας.
«Κάνουμε μάθημα Ισπανικών μαζί με τα παιδιά μας κάθε απόγευμα μετά το σχολείο. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία», ανέφερε.
Συμπλήρωσε επίσης: «Το πιο σημαντικό είναι ότι το ζούμε παρέα. Αυτά που αφήνουμε σπίτι είναι υλικά αγαθά, αντικείμενα, σπίτια. Οι δουλειές μας συνεχίζουν να υπάρχουν στην Ελλάδα. Δεν την αφήνουμε την Ελλάδα, την αγαπάμε. Μακάρι να καταφέρω να πηγαινοέρχομαι όσο πιο συχνά γίνεται».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να ψάξει για δουλειά στην Ισπανία, απάντησε: «Δεν θα έλεγα όχι, γιατί οι ώρες είναι αρκετές. Έχω τις επιχειρήσεις μου στην Ελλάδα, όπου δουλεύουν το καλοκαίρι συνήθως. Το καλοκαίρι θα είμαι εκεί. Όσον αφορά τον χειμώνα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μακάρι να με πάρουν για δουλειά».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών