Η Κέιτ Γουίνσλετ τόνισε πως την ενοχλεί να την αποκαλούν «γενναία», επειδή τολμά να εμφανιστεί άβαφη και γυμνή στη μεγάλη οθόνη.
Η Χολιγουντιανή σταρ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα σχόλια που έχει δεχτεί για το γεγονός ότι προτιμά να παραμένει φυσική και να αγκαλιάζει τις ατέλειές της ακόμα και στις ταινίες της.
Και στη νέα της ταινία, με τίτλο «Lee», η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί σε πολλές σκηνές χωρίς τα ρούχα της ή και χωρίς μακιγιάζ.
Αν και οι θαυμαστές της την αποκαλούν «γενναία», καθώς δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της, η ίδια δεν αποδέχεται αυτόν τον όρο.
“I’m Doing A Job”: Kate Winslet Explained Why She Doesn’t Think She's “Brave” For Going Makeup-Free And Showing Her Body In Movies https://t.co/3thgd5OML4
Μιλώντας στο podcast «How To Fail» είπε: «Είμαι περήφανη για τις ρυτίδες μου, γιατί σημαίνει ότι η ζωή μου είναι χαραγμένη στο πρόσωπό μου κι αυτό είναι που έχει σημασία. Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να τις καλύψω».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νιώθω πιο άνετα με τον εαυτό μου, κάθε χρόνο που περνάει. Μου δίνει τη δυνατότητα να αφήσω τις απόψεις των άλλων να εξαφανιστούν».
Επίσης, τόνισε πόσο εκνευριστικό είναι για εκείνη να την χαρακτηρίζουν «γενναία». «Είναι πολύ εκνευριστικό. Γενναίος είναι αυτός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Γενναία είναι η νοσοκόμα που βρέθηκε στον Covid-19. Αυτό είναι γενναίο. Όχι το να εμφανίζεσαι τόπλες ή να μη φοράς μακιγιάζ ή να μην έχεις κάνει μπότοξ. Αυτό είναι το λογικό, ώστε να μπορείς να κουνήσεις εύκολα το πρόσωπό σου και να το μεταμορφώσεις σε διαφορετικούς χαρακτήρες. Αυτό δεν είναι γενναίο. Είναι το να είσαι απλώς ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Είναι η δουλειά μου», σημείωσε.
Κλείσιμο
Τέλος, συμπλήρωσε: «Η χρήση αυτής της λέξης "γενναίος"... Νομίζω ότι το λένε απλά γιατί δεν έχουν βρει ακόμα μια καλύτερη λέξη».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.