Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, που έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Λυδία και την Ηλέκτρα, είναι παντρεμένοι από το 2015.
Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε μερικές κοινές φωτογραφίες τους και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της: «11 χρόνια πριν ήρθες και με πήρες μαζί σου για πάντα… Σε θυμάμαι να έρχεσαι προς το μέρος μου στο πρώτο μας ραντεβού και να σκέφτομαι: «Αυτός είναι, αυτός είναι όλα όσα ονειρεύτηκα». Γεμάτος αυτοπεποίθηση, ταλέντο, καλοσύνη, χιούμορ και καθαρή ψυχή. Και μετά ήρθαν τα κορίτσια μας. Και κάθε μέρα παλεύουμε μαζί, βάζουμε στόχους μαζί, ονειρευόμαστε μαζί και ότι χαλάει το φτιάχνουμε. ΜΑΖΙ. Χρόνια μας καλά και πολλά».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.