Η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν μέσα σε ένα πλοίο λίγα λεπτά πριν την άφιξη στον προορισμό της, όταν ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, φανερά ενοχλημένη.
Το μοντέλο κατέγραψε τον εαυτό του μέσα από το αυτοκίνητό της, την ώρα που τα «έβαζε» με τους οδηγούς των ΙΧ. Ο λόγος ήταν επειδή είχαν βάλει μπροστά τα αυτοκίνητά τους, χωρίς να είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή, όπως είπε.
«Να σας πω κάτι; Εσείς που ανοίγετε τη μηχανή του αυτοκινήτου πριν καν ακόμη δούμε άσπρο φως μπροστά, λίγο το IQ χαμηλό. Ρε πάτε με τα καλά σας; Θα ψοφήσουμε» είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, η Κάτια Ταραμπάνκο κοίταξε δίπλα της και είπε «τόσο βλάκας μπορεί να είσαι».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.