Η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν μέσα σε ένα πλοίο λίγα λεπτά πριν την άφιξη στον προορισμό της, όταν ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, φανερά ενοχλημένη.
Το μοντέλο κατέγραψε τον εαυτό του μέσα από το αυτοκίνητό της, την ώρα που τα «έβαζε» με τους οδηγούς των ΙΧ. Ο λόγος ήταν επειδή είχαν βάλει μπροστά τα αυτοκίνητά τους, χωρίς να είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή, όπως είπε.
«Να σας πω κάτι; Εσείς που ανοίγετε τη μηχανή του αυτοκινήτου πριν καν ακόμη δούμε άσπρο φως μπροστά, λίγο το IQ χαμηλό. Ρε πάτε με τα καλά σας; Θα ψοφήσουμε» είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, η Κάτια Ταραμπάνκο κοίταξε δίπλα της και είπε «τόσο βλάκας μπορεί να είσαι».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.