Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μίλησε για την έκθεση ορισμένων σχέσεών της στο παρελθόν.
Σε έρωτηση για το αν υπήρχαν σχέσεις της που δεν έπρεπε να τις βγάλει στη δημοσιότητα, το μοντέλο απάντησε: «Υπάρχουν μια-δυο σχέσεις μου που θα μπορούσα να τις είχα κρατήσει πιο ιδιωτικές, αλλά εκείνη την περίοδο δεν το κρύβω, είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα με την αναγνωρισιμότητα, με το ένα, με το άλλο. Και σαν παιδί ερωτευόμουν πολύ εύκολα και φόραγα ροζ, ωραία, μεγάλα γυαλιά, τα έβγαζα όλα προς τα έξω, ότι αυτός είναι ο πρίγκιπάς μου, ο άντρας μου κτλ. Το πίστευα!».
Και στη συνέχεια διευκρίνισε: «Καμία σχέση μου δεν θα έβγαζα τώρα προς τα έξω, ούτε Γιώργο [Λάγιο], ούτε Γιάννη, ούτε καμία σχέση».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.