Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε μια κοντινή φωτογραφία της από την Κίμωλο για να ανεβάσει στα social media της, τον Δεκαπενταύγουστο.
Η ηθοποιός και μοντέλο, πόζαρε άβαφη μπροστά από μια μπλε πόρτα στο νησί, ενώ ακουμπάει το κεφάλι της στα χέρια της, για το στιγμιότυπο, που απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησής του.
«Δεκαπενταύγουστος» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον συμπρωταγωνιστή της στο Maestro, Γιώργο Μπένο της κάνει το κομπλιμέντο, γράφοντάς της «Ο Αύγουστος».
Μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Σοκ» ενώ και η Δούκισσα Νομικού άφησε μια κόκκινη καρδιά στα σχόλια.
Η φωτογραφία και μερικά από τα σχόλια
Σχεδόν σε καθημερινή βάση, η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράζεται με τους φίλους της στο Instagram, στιγμιότυπα και κλιπ από τις διακοπές της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως τη Σίφνο, την Κέρκυρα και τη Μήλο.
Άλλοτε με το μαγιό της σε κάποια παραλία και άλλοτε με τα ρούχα που φοράει στις βόλτες της, ποζάρει στον φακό. Στη λεζάντα της πιο πρόσφατης δημοσίευσής της έγραψε: «Κάτι από Σίφνο, Κέρκυρα, Μήλο».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.