Με ένα κόκκινο μπικίνι, η Κλέλια Ανδριολάτου απόλαυσε τη βόλτα της στο Κατάκολο, όπου παραθερίζει τις τελευταίες μέρες.
Το μοντέλο και ηθοποιός, φόρεσε το μαγιό του κι ένα καπέλο τύπου bucket, για να περιπλανηθεί στους δρόμους του χωριού της. Βίντεο από τον περίπατό της, μοιράστηκε μέσω Instagram story ενώ αργότερα, ανέβασε και σχετικό στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει μπροστά από το λιμάνι, σχηματίζοντας το σήμα της νίκης με τα χέρια της.
Λίγα λεπτά μετά, συγκέντρωσε όλες τις αγαπημένες της φωτογραφίες από την παραμονή της στο Κατάκολο και έφτιαξε μια δημοσίευση στην οποία περιγράφει τις διακοπές με τους γονείς, τα αδέρφια και τα ανίψια της.
«Πρωινή πεζοπορία και βουτιά με αθλητικά όπως - όπως | καφεδάκι και φρέσκος χυμός πορτοκάλι που παίρνει ο μπαμπάς κάθε πρωί | join υπόλοιπο team μαμά και τα δυο αδέρφια μου | παιχνίδι, ζωγραφική και ότι σκαρφιστεί η φαντασία των ανιψιών μου | ένα γεια στην γιαγιά και στον παππού που μας φροντίζουν από ψηλά | και όλα αυτά πολλά κάδρα της ζωής μας. Έτσι είναι στο χωριό μου , το πιο αγαπημένο ❤️ καλημέρα !»έγραψε
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.