Η Ιωάννα Τούνη επισκέπτεται συχνά στη Μύκονοκαι ο φακός την απαθανατίζει όταν βρίσκεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ή απλά κάνει βόλτες στο νησί.
Πριν λίγες μέρες, εντοπίστηκε σε σοκάκι του νησιού με μία φίλη της. Για τη βραδινή της έξοδο, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό μαύρο σετ, με ένα κροπ τοπ με ανοιχτή πλάτη και μία χαμηλόμεση μάξι φούστα με ανοίγματα στα πλαϊνά και κορδόνια.
Δείτε τα στιγμιότυπα
Μερικές μέρες πριν, η instagrammer είχε μοιραστεί βίντεο στο προφίλ της από άλλη έξοδο, με ένα επίσης αποκαλυπτικό σύνολο. Κάποιος από την παρέα της, είχε καταγράψει την Ιωάννα Τούνη να χορεύει μέσα στο ροζ σύνολο που επέλεξε, με βαθύ ντεκολτέ.
Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε μέσω story και η Ιωάννα Τούνη το αναδημοσίευσε.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.