Γκλεν Πάουελ: Εγκαταλείπει το Χόλιγουντ και επιστρέφει στη γενέτειρά του, στο Τέξας

Γκλεν Πάουελ: Εγκαταλείπει το Χόλιγουντ και επιστρέφει στη γενέτειρά του, στο Τέξας

Ο ηθοποιός, γνωστός από το Top Gun: Maverick, μετακομίζει στο Όστιν για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του, μεταξύ άλλων

powell
Ο Aμερικανός ηθοποιός Γκλεν Πάουελ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ και να μετακομίσει στην πατρίδα του, το Τέξας.

Αφού έζησε στο Λος 'Αντζελες για περισσότερα από 15 χρόνια, δήλωσε στο «The Hollywood Reporter» ότι μετακομίζει στο Όστιν, για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και να πάρει το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Ο Πάουελ, του οποίου η καριέρα εκτοξεύτηκε με την ταινία «Top Gun: Maverick» που έσπασε τα ταμεία το 2022 και την επόμενη χρονιά με το «Anyone But You», υπογράμμισε ότι στα 35 του είναι έτοιμος για αυτή την αλλαγή ορίζοντας ότι το σημαντικότερο κέρδος του ότι «έφτασε σε αυτό το σημείο στο Χόλιγουντ είναι ότι τώρα μπορεί να φύγει από το Χόλιγουντ».
Κλείσιμο
«Είναι σαν να κέρδισα τη δυνατότητα να επιστρέψω στην οικογένειά μου» συμπλήρωσε ο διάσημος πρωταγωνιστής προσθέτοντας ότι ενίσχυσε την απόφασή του το παράδειγμα του Μάθιου ΜακΚόναχι ο οποίος μετακόμισε μαζί με την οικογένεια του στο Τέξας από το Μαλιμπού κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 το 2020. Μιλώντας σε συνεντεύξεις ο ΜακΚόναχι είχε τονίσει την δύσκολη αλλά τελικά σωστή απόφαση που πήρε.

«Μου είπε: 'Το Χόλυγουντ είναι σαν το Matrix, φίλε. Μπαίνεις στην πρίζα και όλα είναι ένας ψεύτικος κόσμος. Μετά πάω στο Όστιν και βγάζω το καλώδιο από την πρίζα. Εκεί είναι όλα αληθινά…οι φίλοι μου, η οικογένειά μου», θυμήθηκε ο Πάουελ και συμπληρώνει. «Και έχει δίκιο. Αν είσαι εδώ, ζεις το Matrix όλη την ώρα, δεν υπάρχει διαχωρισμός αυτών των κόσμων. Και για μένα, ειδικά τώρα που οι γονείς μου μεγαλώνουν όπως και τα ανίψια μου θέλω έναν διαχωρισμό αυτών των κόσμων».

Σύμφωνα με το ΕΤ, πρόσφατα ο σταρ αγόρασε ένα σπίτι σε κοντινή απόσταση από τους γονείς του οι οποίοι έχουν κάνει guest εμφανίσεις σε όλες σχεδόν τις ταινίες του.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

To παρασκήνιο του αιφνιδιασμού Σούνακ με τις πρόωρες εκλογές - Θα αναβιώσει η «κατάρα του Ιουλίου» για τους Τόρις;

Ελληνικό ευρω-μπλόκο στα Σκόπια όσο συνεχίζονται τα «κόλπα» - Τελειώνουν τα ψέματα ως τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Σε αρμονία ο Κασσελάκης με τον Τσίπρα, σε διάσταση από την «κομματική επετηρίδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης