Ο Γκλεν Πάουελ θα πρωταγωνιστήσει στo ριμέικ του «Running Man»

Ο Γκλεν Πάουελ θα πρωταγωνιστήσει στo ριμέικ του «Running Man»

Πρόκειται για ένα θρίλερ καταδίωξης που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ

Glen_Powell
Ο πρωταγωνιστής του «Top Gun: Maverick» και του «Anyone but You» Γκλεν Πάουελ, θα είναι ο πρωταγωνιστής του ριμέικ του «Running Man» από την Paramount Pictures.

Ο Έντγκαρ Ράιτ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του φιλμ και θα συμμετέχει και στην παραγωγή, μαζί με τους Νίρα Παρκ και τον Σάιμον Κίνμπεργκ. Το σενάριο θα ανήκει στον Μάικλ Μπακόλ.

Η ταινία θα βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, ο οποίος το πρωτοδημοσίευσε με το ψευδώνυμο «Richard Bachman» το 1982. Το βιβλίο έχει πολλά θέματα που αφορούν την εξουσία, την επιβίωση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το θρίλερ καταδίωξης «Running Man» έγινε γνωστό από την πρώτη του κινηματογραφική μεταφορά το 1987 με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Η ιστορία του βιβλίου εξελίσσεται σε μια δυστοπική Αμερική του 2025, όπου ο Μπεν Ρίτσαρντς, ένας απελπισμένος άνδρας με μια άρρωστη κόρη, αναγκάζεται να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι σόου «The Running Man». Σε αυτό το βίαιο παιχνίδι, ο Μπεν πρέπει να κυνηγηθεί από επαγγελματίες δολοφόνους σε μια ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, ενώ προσπαθεί να επιβιώσει για 30 ημέρες για να κερδίσει ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Κλείσιμο
Καθώς ο Μπεν παλεύει για τη ζωή του, έρχεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα γεμάτη διαφθορά και καταπίεση. Σύντομα, συνειδητοποιεί ότι το παιχνίδι είναι στημένο εναντίον του και ότι η μόνη του ελπίδα για επιβίωση είναι να ξεπεράσει τους κανόνες και να ξεσκεπάσει τα σκοτεινά μυστικά του προγράμματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα δύο σενάρια για την επόμενη κίνηση του Τελ Αβίβ μετά την ιρανική επίθεση

Άγριο έγκλημα στο Μιλγουόκι: 33χρονος έβγαλε για φαγητό 19χρονη, τη σκότωσε και μετά τη διαμέλισε με πριόνι

Στους 32 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Σκόνη και βροχές από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης