Survivor 2024: Δεν θέλει να νιώθει βαρίδι στην ομάδα της και βγήκε στον τάκο - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Δεν θέλει να νιώθει βαρίδι στην ομάδα της και βγήκε στον τάκο - Δείτε βίντεο

Το πνευματικό εμπόδιο του Θοδωρή, τα «γαλλικά» Γιώργου-Χριστόφορου, οι απουσίες και η μάχη για την 3η ασυλία

MixCollage-01-May-2024-01-34-AM-7695
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η 3η μονομάχος για την 17η εβδομάδα του Survivor 2024 και μαζί με του Γιώργο Παπαχαραλάμπους και Θοδωρή Τουρκογεώργο περιμένουν να μάθουν την Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ (1/5) τον παίκτη ή παίκτρια που θα συμπληρώσει το καρέ για τη μονομαχία παραμονής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (30/4) ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, αναφέρθηκε στην απόφαση της ομάδας του να τον ρίξει ξανά στον τάκο τονίζοντας παράλληλα πως αποδέχθηκε και την πρόκληση του Παπαχαραλάμπους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xoc2m2k3hd)


Κλείσιμο
Για την υποψηφιότητα του Θοδωρή μίλησε και ο Γιώργος Γκιουλέκας: «Η υποψηφιότητα του Θοδωρή ήρθε από τον Γιώργο. Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε, είχε προσφερθεί κι αυτός στην αρχή του αγώνα. Εγώ τον Θοδωρή τον πιστεύω σαν παίκτη, γιατί στους στόχους έχει μια συνέπεια που μου αρέσει, σε διαφορετικούς στόχους. Στο run καμιά φορά χάνει», ανέφερε ο παίκτης των Κόκκινων και εξήγησε πως η απουσία της οικογένειάς του δεν βοηθά ψυχολογικά τον Θοδωρή κι αυτός είναι ο λόγος που ψηφίστηκε ως υποψήφιος για αποχώρηση.

«Θεωρώ ότι επειδή έχει και τη γυναίκα του και το παιδάκι του, καλώς ή κακώς, έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες, πνευματικά δεν βοηθάει που είναι στην Ελλάδα, γιατί δεν σε αφήνει να αποδώσεις στο μέγιστο. Οπότε ναι, θεωρώ ότι ήταν λογική η ψήφιση του Θοδωρή».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xo80yqazo9)


Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον στίβο μάχης για την 3η ασυλία με σημαντικές απουσίες. Για τους Μπλε η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα καθόταν πάλι στον πάγκο, ενώ για τους Κόκκινους εκτός είχε μείνει η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Επίσης τόσο ο Γιώργος Γκιουλέκας, όσο και η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να ξεκίνησαν τους αγώνες όμως δεν κατάφεραν να αγωνιστούν μέχρι τέλους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xoor1ikj4x)


Ο Γκιουλέκας πριν τον αγώνα, ήταν έτοιμος να παίξει δηλώνοντας ότι «θέλω να πω ότι σήμερα παίζω με ένα μικρό καταγματάκι, δεν έχουμε μάθει ακόμη τι είναι ακριβώς. Όχι καταγματάκι, υπερβολή. Κάτι έχω που πονάω πολύ, όταν φτερνίζομαι ας πούμε διαλύομαι, θα κάνω το μηχανογραφικό μου λογικά σήμερα, αύριο… πώς λέγεται… την μαγνητική να δω πού βρίσκομαι, αλλά σήμερα θα τα δώσουμε όλα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xp21zfwesx)


Ωστόσο στα δεύτερα ματσαρίσματα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε. Εκτός, όμως, έμεινε και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία μετά από αγώνα της και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ενυδάτωση, διότι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xrq500f3zt)


Έτσι, οι μόνοι που έμειναν να παλεύουν στους διάσημους ήταν η Δώρα και ο Χριστόφορος.

Από τον αγώνα δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Τη στιγμή ο Σταμάτης έπαιζε ενάντια στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ο Χριστόφορος φώναζε στον συμπαίκτη του για να τον βοηθήσει και να τον καθοδηγήσει. Αυτό, όμως, φαίνεται πως τον μπέρδεψε χειρότερα και τελικά εκείνος έχασε και άλλος ένας πόντος πήγε στους μαχητές. Τότε ο Γιώργος αφού κάθισε στον πάγκο, πετάχτηκε έξαλλος και έβαλε τις φωνές στον συμπαίκτη του, με τους δυο να ανταλλάσσουν μερικά «γαλλικά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xr29wf3h2x)


Τελικά τη νίκη την πήραν οι Μπλε με 12-8 με την Αναστασία να φέρνει τον τελευταίο πόντο για την ομάδα της με αντίπαλο την Δώρα, με την ομάδα της Σταυρούλας να κάνει το 2-1 στις ασυλίες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xrr4ozztpt)


Όταν οι survivors επέστρεψαν στις καλύβες τους ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος στο επεισόδιο που είχε με τον Χριστόφορο και ζήτησε συγγνώμη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xse6xilp8h)


Στο συμβούλιο του νησιού και λίγο πριν την ψηφοφορίαο Σταμάτης Ταλιαδιανός αποχώρησε ξαφνικά, διότι δεν αισθανόταν καθόλου καλά. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας δεν αισθανόταν καλά ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, όμως έμεινε για να παλέψει για την ομάδα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xsv4nxc72p)


Στην κάλπη οι Κόκκινοι αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου, κάτι άλλωστε που είχε ζητήσει και η ίδια από τους συμπαίκτες της.

«Το ζήτησα από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως δεν γίνεται να μένει άλλο στον πάγκο και να δικαιολογείται συνέχεια, κάτι με το οποίο συμφώνησαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xsx5vb7zjl)


Δίκαιη χαρακτήρισε την ψηφοφορία και η Κατερίνα Δαλάκα τονίζοντας: «Πρέπει να ενταχθεί ξανά στην ομάδα και να μην την δικαιολογούμε συνέχεια. Πρέπει να παλέψει για τον εαυτό της. Έχει περάσει μεγάλο διάστημα και η ίδια δεν νιώθει άνετα», είπε. Ανέφερε δε πως όταν δεν παίζει, οι υπόλοιποι παίκτες επιβαρύνονται με περισσότερα run κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Από τη στιγμή που έχει την άδεια του γιατρού για να αγωνίζεται από την περασμένη εβδομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xszhay5sax)


«Δεν θέλω να είμαι το βαρίδι στην ομάδα. Αν το νιώσω αυτό θα πάω στους ανθρώπους της παραγωγής και θα πω να αποχωρήσω», σχολίασε η Ασημίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0xt1tb7apy9)




Ειδήσεις σήμερα:

Η αγορά του αιώνα: Επτά νέα Canadair, 10 ελικόπτερα, 25 αμφίβια αεροσκάφη, 1.100 πυροσβεστικά οχήματα, 101 drones στην Πολιτική Προστασία

Πρωτομαγιά 2024: Χωρίς πλοία η χώρα, πώς θα κινηθούν τρένα, μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Εκλογές ΗΠΑ: Ο «ψεκ» Κένεντι μπαίνει σφήνα για πρόεδρος ανάμεσα σε Μπάιντεν και Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης