Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για ταξίδια που κατά καιρούς πραγματοποιεί κυρίως στο εξωτερικό.
Αρχικά, η instagrammer είπε στον παρουσιαστή του «Πρωινό» ότι: «Είμαι καλά γενικά, είμαι καλά με τον εαυτό μου, περνάω όμορφα, βγαίνω αρκετά, ταξιδεύω αρκετά, δουλεύω αρκετά, τα κάνω όλα στο πολύ».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czlqqc586oyh)
Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε: «Τα ταξίδια αυτά τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;» και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε σε αυτό: «Τα πληρώνω, δουλεύω γιατί προφανώς μου αρέσει να είμαι άνετη οικονομικά και να μπορώ να κάνω αυτά τα ταξίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε η χ, ψ Αθηνά Οικονομάκου και ο καθένας γι’ αυτόν τον λόγο. Σίγουρα δέχομαι σχόλια, όλοι δεχόμαστε από τη στιγμή που υπάρχει προβολή, ξέρεις ότι είναι στο παιχνίδι κι αυτό. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματά του όπως θέλει».
Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τη ρώτησε σχετικά με τα έσοδά της: «Οι πηγές εισοδημάτων σου ποιες είναι;». Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αντέδρασε αρχικά, λέγοντας: «Να τα βγάλουμε τώρα να τα μετρήσουμε».
Ωστόσο, απάντησε στην ερώτησή του: «Λοιπόν, είναι το μαγαζί με τα ρούχα, το online shop μου και κάποια διαφημιστικά - προϊοντικά από το Instagram και τα διάφορα τηλεοπτικά που υπήρχαν κατά καιρούς».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.