Μετά τη Μύκονο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρουεπισκέφτηκε ακόμα έναν αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από τη Σαντορίνη.
Η γνωστή Instagrammer κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης. Έτσι, επέλεξε να περάσει το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά, προκειμένου να ξεφύγει από τη ρουτίνα της Αθήνας.
Γνωστή για την ενεργή της παρουσία στα social media, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί με το κοινό της υλικό από το ταξίδι της.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει ξαπλωμένη στο μπαλκόνι κάποιου ξενοδοχείου, με φόντο πίσω της τη θάλασσα. Στη λεζάντα έγραψε: «Νιώθοντας αυτή την ώρα».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα