Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στην ερώτηση ενός διαδικτυακού της φίλου, σχετικά με την εμφάνισή της.
Η παρουσιάστρια του Mega έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ρωτήθηκε για τις εμφανίσεις της στο πλατό.
Συγκεκριμένα, κάποιος τη ρώτησε γιατί δεν φωτογραφίζεται καθημερινά στην εκπομπή, παρουσιάζοντας έτσι τα σύνολα που φοράει κάθε μέρα, ώστε να μην τα ψάχνει το κοινό της.
«Μου άρεσε πολύ η φόρμα που φόραγες σήμερα στην εκπομπή. Μπορείς να μου πεις τι μάρκα είναι; Γιατί βρε κούκλα μου δεν φωτογραφίζεις κι εσύ τα ρούχα της ημέρας και τα ψάχνουμε;», τη ρώτησε.
Εκείνη τότε, απάντησε: «Γιατί αγαπημένα μου κορίτσια βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο. Δεν έχω τον χρόνο άλλωστε. Άσε που με πιάνουν τα γέλια αν πρέπει να ποζάρω με σέξι femme fatale ύφος ωραίας».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στους τίτλους τέλους της εκπομπής μπαίνουν όλα τα καταστήματα που μας κάνουν την τιμή να μας ντύνουν όμορφα. Επίσης μπορείτε να ρωτάτε την Τζόρτζια Παντελέ».
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»